Gomorron söndag

Vaknade6,40 och tyckte klockan var 8,40. Ner i köket, på med kaffet och kollar väggklockan 07,00, pip. Haha, skönt med en tidig morgon. Jag har tänt i spisen och ätit frukost, ska slappa lite och plocka undan.

Igår när jag kom hem var jag jättetrött av bussresan. Jag vaknade tidigt på morgonen, var lite pirrig, lämnade Leidy, bussen åkte 7,30 från Katrineholm, vi stannade vid Kungliga Tennishallen och hämtade nummerlapparna, sen till gärdet.

Vi kom som tredje buss av säkert 20 så 10,00 var vi där. Strosade runt, kollade start och målfållan, fotade, tog en kopp kaffe och ett äpple. Sen fick man vänta, vänta och vänta. Skulle ha tagit med en bok vid närmare eftertanke. Man blev lite seg.

Jag startade i grupp 5A, 13,20, sen var det bara att springa. Jag upplevde inga större backar men hade fått till mig att det skulle vara en vid 6,5km och en vis 9km. Vågade inte dra på så mycket för en lång backe efter 9km kan ta kål på vem som helst.

Backen vid 6,5km märkte jag inte och backen vid 9km gick galant eftersom jag sparat på krutet. Borde ha struntat i varningarna, då hade tiden blivit bättre än 59,54. Lite besviken. Men nästa år kommer jag igen, det lovar jag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron söndag

  1. Ethel skriver:

    Grattis!
    Alltid lite klurigt när man springer ett lopp för första gången. Efter målgång vill man direkt ta revansch, springa igen och bättre den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *