Gomorron lördag

Idag är det inte lördag – slödag, tvärtom. Det blir en simtur för att vakna till och sen ska jag starta ett nytt samarbete och har fått chans att sjunga in en låt i studio. Jag sjöng som bara den igår och jag hoppas att melodin sitter.

Efter det ska jag hämta en väninna och sen ska jag till Norrköping på seans. Efter det blir det landet. De var en härlig eftermiddag igår. Jag sprang milen och sen hann jag klippa lite gräs. Det växer inte så mycket men lite grann och det gäller att hålla efter det.

Jag var trött igår kväll och somnade som en stock. På landet sover jag som bäst. Nu ska jag upp och göra en omelett och kaffe.

Vad hittar ni på idag?

Ingen tid att sitta och slappa idag

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *