Fullt ös

Inne i stan och sitter i sängen och slappar lite innan teaterträning. Jag har hunnit köra ett axel och bicepspass på gymmet. Det blev ett lätt pass för jag har jobbat i trädgården ganska mycket i helgen och det tar en del på överkroppen också.

Nu har jag duschat och gör lite Todo-lista inför veckan. Jag ska ha ett möte som är intressant, lyssna på en föreläsning och repa teater. Dessutom ska jag boka en sak som jag aldrig har gjort förut. Det ska bli spännande och jag återkommer om det.

Nu äter jag lite frukt som mellis och det känns gott och välbehövligt. Förra veckan fick jag en kostrådgivningskund till och det blev jag jätteglad över. Jag ska sätta mig med kostschemat ikväll och finslipa lite, sen levererar jag det imorgon eller på tisdag.

Sen ska jag läsa ut en bok och recensera den, repa teater och förbereda inför torsdagens träff med Byledraget. Ja, en vanlig vecka alltså.

Gasen i botten

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.