Frustrerad och grinig

Japp, bilen inlämnad, vilket innebär att jag inte hann träna på lunchen idag. Det skulle ha blivit 5km på löpbandet…. frustrerad. Jag skulle även ha tränat efter jobbet men det brinner också inne. Inte kul alls.

Tog en runda på stan bara för att få komma ut. Tänkte unna mig något fint eller gott – kommer tillbaka med en ny stekspade… Ja, vilken dag det blev. Att inte ha bil och vara beroende av bil gör att man får planera om livet på ett par minuter.

Jag tror jag ska klara mig rätt bra eftersom jag inte har fler danskurser i alla fall. Sista gången med torsdagsgänget ikväll. Och en sak är säker, jag ska i alla fall unna mig något gott att äta ikväll.

Längtar hem…

Längtar till sommaren…

Längtar…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *