Fler minnen från Arbis

 Teaterbåten på Arbis

Underbara klänningar och hattar

Ahh, sexy girl

Så många minnen som ploppar upp när jag bläddrar i albumen. Jag minns våra rep med dans och sång, svett och skoskav, skratt och glädje. Att få jobba i en stor musikalensemble är få förunnat, men jag vet hur kul det är. Många är dom vänner som träffat och en del har jag faktiskt kontakt med än idag.

Teaterbåten handlar ju om den stora båten som rullar fram på floden. En både glad och sorgsen musikal om slavliknande förhållanden och kärlek som går i kras. Men också sprittande dans och skratt. Jag önskar så att jag fick chansen att medverka i en stor musikal igen, vårt samarbete i gänget var ypperligt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fler minnen från Arbis

  1. Amanda skriver:

    Härliga dräkter! Väcker en del minnen hos mig med, fast andra teaterminnen då 🙂

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *