En in och en ut

Jag kollar över vårens almanacka och upptäcker att det är mycket på gång ven om inte min teaterföreställning ska spelas som tänkt i maj. Det blir lite viktiga möten som förhoppningsvis kommer att leda till roliga saker. Och nu fick jag precis klart med en skådis till efter ett avhopp.

Jag försöker leva efter den devisen att en sak in i almanackan och en sak ut. Man kan inte bara fylla på utan man måste ta bort något och avverka några saker också. Det funkar så där men det är ju ett bra försök i alla fall.

Idag har jag betat av lite saker och ikväll ska jag ut till landet efter teaterrepet för att kolla lite noter inför en kommande sak. Jag lär återkomma. För övring så väntar jag med spänning på P4:s tävling….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *