Det blåser

Inget promenadväder direkt, det blåser som bara den. Igår hade jag vilodag och det var skönt. Fixade lite inomhus och handlade. Det var meningen att jag skulle elda ris idag men på grund av blåst och regn får jag vänta. Typiskt, kylen full av korv… Fick till och med köpa senap och ketchup eftersom jag inte haft det hemma på evigheter.

Leidy var ute i max 1 min imorse, sen in som en liten gymboll, haha. Det var nästan så hon förflyttades i sidled. Det har farit ner massor av äpplen så jag behöver inte plocka så många när det blir dags…

Igår skickade jag efter ett par böcker. Bland annat Jonas Gardells nya och en till. Måste ha något att läsa nu när jag kommit igång. Idag kommer det en bokrecension här. Vi hörs!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *