Börjar bli pirrig

Fick ett låååångt infomail om Tjejmilen, det närmar sig. Det kommer att vara hur trångt som helst och jag är redan nervös. Nu har jag turen att åka buss upp som går från Katrineholm, men i alla fall. Parkering där borta är ju inte att tänka på.

Infomailaet var riktigt bra. Stod om både toaletter, nummerlappar, vätskekontroller och allt annat man kan behöva fråga om. Frågan är bara vilket väder det blir och vad man ska springa i. Vi kan tydligen lämna en väska i bussen med överdragkläder osv, men jag är nervös i all fall.

Run, run, run…

Tjejmilen är en folkfest av deltagarantalet att döma. Jag har ingen aning om hur banan ser ut men har fått till mig att det kan vara trångt och inte är ett lopp man gör personbästa på. Det spelar mig mindre roll, bara jag tar mig runt, hittar till toaletten och får mig en kopp kaffe efteråt. Men – jag är allt lite nervöööösssss……

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 svar på Börjar bli pirrig

 1. Åh vad kul. Det kommer gå jättebra ska du se, du är grym! 🙂

 2. Ethel skriver:

  Om de inte har ändrat sträckningen sen jag sprang för mer än 10 år sen går banan mest på Djurgården, där man springer på promenadvägar. Fast jag kommer inte ihåg att jag tyckte det var trångt. I starten är det trångt förstås. Man får hålla undan för alla vassa armbågar. Några veckor kvar till starten går?

 3. Sarah skriver:

  Så kul o de kommer gå bra 🙂

 4. Eva Karlsson skriver:

  Jo, i början är det trångt, men det är kul med liveband här och där som spelar och då får man en extra kick. Jag har sprungit två eller tre gånger. Sista gången (för tre eller fyra år sedan) var det väldigt varmt och före loppet stod vi i kö till toaletterna i en halvtimme före. Det är ett hett tips från mig: Ställ dig i kö fastän du inte behöver för medan du väntar hinner du både dricka och behöva en toalett.
  Lycka till, tror att du kommer att gilla det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *