Att rensa det gamla och planera det nya

När man suttit i soffan och ätit julmat några dagar så måste jag göra något. Mellandagarna betyder att rensa det gamla i form av att sätta in teaterprogram i mappar, sätta in manus i pärmar och koreografierna jag jobbat med i danspärmen.

Det är en termins jobb som ska in på rätt plats för att arkiveras och kunna tas fram vid senare tillfälle. Precis som att jag nu hittade 2 st perfekta koreografier som är gamla men naggande goda och som kommer att vara perfekta för mina barndansgrupper.

Jag har undervisat sen 1986 så jag har en hel del material att ta till. Under våren kommer även mellon och då finns det troligtvis någon låt där som barnen tycker är bra och som dom vill dansa till. Då har halva terminen gått och det är ju perfekt.

Att kunna strosa omkring i huset, elda lite, ta en prommis med Leidy och läsa lite är skönt. Men tankarna kommer automatiskt igång vad det gäller det nya året och den kommande terminen. Jag har 2 låtar kvar att bestämma, sen är det dags att börja sätta lite steg.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *