Att inspireras av andra

Det fick bli ett knallrött idag…

Vi bloggar, är inne på Fb och insta, vi ser andra kvinnor, inspireras av andra kvinnor och förfasas ibland av andra kvinnor… och ibland även män. Visst är det kul att få syn på någon som har en fin blus, få en länk och sen gå in och köpa den. Kanske till ett rabatterat pris?

Och visst är det kul att få tips och råd om både smink och annat skoj som man inte var så kunnig inom. Åtminstone inte jag. För några dagar sen såg jag en tjej som hade rött läppstift och det var så himla snyggt. Jag är ju blond och ganska blek i mig själv så jag brukar färga mna ögonbryn för att det ska se lite mer ut. Lite mascara åker på under vardagarna men sen får det räcka.

Men ibland vill man klä upp sig och vara lite fin. Då älskar jag rött nagellack och röda kläder. Och det enda som saknades var väl att jag skulle investera i ett rött läppgland. Och nu är det gjort. En fin fredagspresent till mig själv.

Brukar du inpireras av andra?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *