Är det peppande eller?

Jag har fått mycket stöd de sista dagarna på alla sätt och vis och skulle vilja tacka alla men orkar inte riktigt än. Jag har varit ute på FB och där hittar man ständigt en massa ”Carpe diem” texter. Visst är det kul att läsa att någon önskar dig en innihelvetes klämkäck dag, men ibland står det mig upp i halsen.

Det känns som om man bara kopierar en massa från någon som redan tänkt. Har man inget eget att säga? Hitta på något vet jag. Blir det fel eller knasigt så kan man alltid göra om det. Man behöver inte vara färglad och ha rätt typsnitt från första sekund. Man kan laborera och prova sig fram.

Nu önskar jag mig själv en skaplig fredag, för det behöver jag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Är det peppande eller?

  1. Ethel skriver:

    Bättre kanske att då bara lägga in ett hjärta utan ord till. Bara så att du ser att personen också tänker på dig.

    Imorgon åker vi till Porto för att se en fotbollsmatch! Benfica mot Porto som båda ligger högst upp i tabellen. Ska bli roligt! Tyvärr har vi inte fått biljetterna än som ska ha skickats med UPS. Enligt uppgift har de försökt leverera men att vår adress inte stämde. Men den adressen vi uppgivit är den rätta. SUCK. Alltid är det något som inte funkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *