3,5 minuter är långa minuter

3,5 minuter x 4 och 90 sekunders vila mellan. Det låter inte så blodigt men jag lovar att man blir trött. I alla fall jag. Det är skönt att få chansen att känns sig helt slut när man kliver in i duschen. De senaste åren tror jag inte att jag har duschat bara för duschandets skull utan jag har tränat och varit svettig. Ibland blir det 2 gånger per dag.

Sen blev det torskfile och grönsaker som jag gjorde ordning igår kväll. In i ugnen bara så sköter det sig självt. Man kan äta gårdagens rester, packa ny träningsväska och duscha under tiden. Alltid bra att ha bra mat hemma.

Nu är det eftermiddag och jobbet rullar på. Sen blir det en vända till gymmet. Idag blir det bröst, rygg och mage. Och sen en dusch igen då…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.