Finns det lust finns det hopp – av Sonya Muno

Ännu en härligt erotisk berättelse av Sonya Muno. Redan i berättelsens första stycke tar erotiken sin grepp om läsaren. Vi får följa Linda genom livet med sin förmögne respektive Peter, som hon älskar att vara ett attraktivt bihang åt.

Det är bra skrivet med en elegant touch av erotik utan att bli plumpt och grovt. Det blir kittlande och spännande när hon möter den unga killen på bussen och  man önskar att man var där.

När hon skriver om besöket i underklädesaffären och paret som kommer in är det nästan att man ser scenen framför sig. Den heta stunden med sex i butiken när underkläderna inhandlats.

Det kanske är en sån här berättelse många par borde läsa för att se den sensualism och erotik som kan skapas, bara sinnena är på rätt ställe. Bättre än film.

Jag har läst fler berättelser av Sonya Muno och hoppas att det kommer ännu fler. Det behövs mer erotik i litteraturen som är skriven med finess. Linda och Peter provar på nya saker i nya miljöer och det är det kanske fler som borde.  En lysande berättelse som ger krydda åt vardagen. Jag väntar redan på nästa.

Tack Yabot för recensionsexemplaret.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Finns det lust finns det hopp – av Sonya Muno

  1. Pingback: Finns det lust, finns det hopp – Yabot AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *