Augusti brukar vara lugn…

… men det har varit fullt ös hela tiden. Jag brukar vara helt ledig och softa omkring lite i trädgården. Jag brukar ha gott om tid att förbereda kurserna och kan ta det lugnt. Nu har augusti ruschat på i superfart och vi hade premiär på min barnpjäs i lördags. Det har inte varit många lediga kvällar och på söndag kör jag igång. Jag har material att börja med men inte så mycket mer än det. Jag får slit lite de första veckorna. Sen ska vi köra lite gammalt material bara för att kunna varva lite. Det är en del koreografier som hänger med länge.

Sen har det varit en del med musiken och låtskrivande. Sång i studion och olika rep. Ikväll drar jag iväg och repar med en pianist för ett kommande sångjobb. Sen fick jag ett annat kul erbjudande under dagen. Vi får se vad det blir av det. Möte i helgen i alla fall.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *