En utmaning – 5 klassiker

Vi är glada att i dag äntligen kunna lansera STHLM FIVE! Anta sommarens stora utmaning. Upplev det bästa med Stockholm och kom i toppform på köpet! Spring eller gå runt Södermalm, Brunnsviken, Djurgården, Årstaviken och Kungsholmen. Öppningserbjudande i dag till STHLM FIVE: 245 kr (ord. pris 295 kr). Gäller de 100 första som anmäler sig. Gå till anmälan och säkra din plats här.

Är du en vandrare, joggare eller tävlingsskalle? Anta utmaningen själv eller ta med dig din partner, förälder eller kompis på en social run eller en walk & talk. Ta dig runt våra fem klassiska Stockholms rundor som tillsammans mäter längre än ett marathon. Rundorna är noga utvalda och har länge, var för sig, betraktats som klassiker.

I priset ingår en specialdesignad finishertröja, priser från Nike och våra andra partners, virtuella utmärkelser/badges samt erbjudanden från restauranger. Genomför rundorna samma dag och få finishertröjan i guld, under samma vecka för silver eller plocka de under sommaren fram till 31 augusti för bronströjan.

Mer information hittar du på vår splitternya hemsida: www.sthlmfive.se och följ vår resa framförallt på instagram (@sthlmfive) där vi kommer uppdatera er med det senaste. Vi finns så klart även på facebook <3

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *