Fotledsskydd eller ta det lugnt

Jag var på gymmet på lunchen och det är skönt att köra rygg och mage intensivt. Det bränner fint i magen och man får väl hoppats på att man underhållit magen lite och att musklerna väljer att visa sig. Det finns många som kör hårt och jag ser ett och annat fotledsskydd ibland.

Det finns en mängd olika modeller och den ena är stadigare än den andra. Det är många löpare som har skydd av olika slag och det känns som att många kör till dom blör…

Att blanda styrka och kondition och att stretcha är viktigt för att träningen inte ska bli för allehanda. Man får mer inspiration och träningslusta om man varierar.

Då och då känner man sig trött i kroppen men vilar man och delar upp träningen vad det gäller armar ett pass, ben ett pass, rygg och mage ett pass och sen kör kondition andra pass så frestar det inte på lika mycket. Variation är svaret på många frågor.

Men det är tur att det finns starka och stabila skydd som man kan använda om skador skulle vara framme. Eller om man känner sig trött och vill stadga upp någon fotled eller knäled. Man kan ju ha skydd i förebyggande syfte också inte bara när man har fått skadan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *