Den vackraste visan om kärleken…

Ikväll blev det studioinspelning igen. Löfas sitter och förbereder sig i Studiefrämjandets och Sensus musikstudio i Katrineholm

Här finns det mesta man kan behöva

Och här fick jag stå och sjunga in 3 låtar. My lover is a fischerman, Den vackraste visan om kärleken och en riktigt jazzig och improviserad version av Summertime där jag sjöng mer med bröstklang än jag brukar.

Ordning och reda och massor med musik, älskar miljön

En bas stod i hörnet och Pia Olby satte genast igång och lira.

Nu ska Löfas mixa och sen kommer jag att få ljudfiler på mailen imorgon. Ser verkligen fram emot det. Tack Pia Olby för suveränt komp och Tack Andreas Löfas Lövgren för din hjälp vid inspelningen. Jag kommer att återkomma med ljudfiler om ni vill lyssna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *