1 mil och lite simning

Skulle springa men tyckte att dt blåste så mycket. Men, när man väl är igång så är det bara att köra på, eller hur? Det blev 1 mil på 55,15. Känns helt ok. Sen åkte jag till badhuset. Sista dagen imorgon sen stänger dom inför sommaren och öppnar igen i augusti. Bäst att passa på.

Leidy fick vara hos Moffa en timma och det var roligt både för henne och för honom. Nu är det lunch, sen blir det lite jordgubbar och grädde. Efter det en skön stund i soffan. Ser lite film på en fungerande DVD-spelare!! Jihooooo!

Har du sol hos dig idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på 1 mil och lite simning

  1. Magnus skriver:

    Låter som du har en kanondag. Hör är det sol men blåsigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *