1 mil på bandet och storstädnng

Jag vet inte om det är solen eller att jag laddade med en sovmorgon imorse som gjorde att jag började storstäda i min illa övernattningslägenhet. Byta lakan, dammsuga, även bakom soffan, torka golv, städa badrum, plocka ihop vinterskor och vinterkläder.

Nu tar jag en kopp kaffe och laddar inför kvällens dans. Jag ska försöka hinna med lite annat innan dess. Fick ihop en mil på löpbandet också, icke att förglömma. Jag har knappt hunnit sakna Leidy men nu när jag sitter ner en stund och tittar på sängen där hon brukar ligga och titta på mig när jag far omkring, så saknar jag henne. Men jag vet att hon har det bra hos uppfödaren och på onsdag hämtar jag henne!!

Snart dans igen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *