När vi dansar är alla stjärnor

Fullt ös på Charleston-ligan

Sen stretchar vi till Peter Le Marc

En härlig torsdag med mage, dips och chins på gymmet och sen ett danspass på Dud. Nu är jag slut på energi och har handlat tonfisk och pasta. Avslutar det hela med lite pärondryck.

Vi körde lite improvisation idag på dansen. 4 grupper som själva fick skapa 4 åttor som vi säger på dansspråk. Det finns mycket fantasi och kreativitet i gruppen och jag gillar att alla får chansen att visa vad dom kan och är bra på.

På så sätt har jag alltid gillat dansen. Alla får alltid vara med, det är inte som i innebandylaget eller volleybollaget, där någon får vara bänkvärmare och förste saftblandare. Där man har stjärnorna på planen och B-laget på bänken. Där några får glänsa och andra knappt hinner bli svettiga.

Jag spelade volleyboll när jag var liten. Och jag var just liten…kunde gå raklång under nätet och då är det svårt att hoppa upp och blocka när andra laget smaschar. Till slut hoppar man inte längre. Till slut står man bara still och går ut i omklädningsrummet och funderar på om man ska duscha.

Man ger allt man har fast det inte är värt något och ingen uppskattar det. Man slänger sig på golvet efter bollar, får blåmärken och missar bollen. Och får sitta på bänken. Och se stjärnorna på planen. Sen går man hem, för sista gången.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *