Feedback från läsare!!

Du väjer verkligen inte för otäcka, våldsamma scener eller att beskriva den många gånger fula verkligheten därute med trafficking och knarksmuggling. Du skildrar människors girighet och den låga obefintliga moral som kan finnas i alla familjer, även i s.k. fina. Men då och då blandar du det med sköna poetiska beskrivningar av miljöer som t.ex. när Gustaf går och njuter i den doftande skogen på våren. ”Mörkret kröp ner i hans hals och spred sig i kroppen som en illavarslande farsot”; är ett annat exempel, men då istället på samma gång poetiskt som läskigt innehåll i meningen.

Du har en förmåga att trovärdigt återge karaktärernas sätt att prata och kommunicera. Jag menar t.ex. en machoaktig, våldsbenägen skurk som rör sig i gangsterkretsar och som använder annan vokabulär än ”vanliga” människor. Och du har ett flyt i texten även för övrigt som imponerar. Orden rullar liksom genom och över raderna utan att stilen bryts eller något som stoppar upp läsningen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *