Fredag – say no more…

En helg full av aktiviteter väntar, men också lite ledighet. Ikväll blir det gymmet och imorgon landet. Det är verkligen rekreation för mig att få komma ut dit. Jag njuter varje sekund, vare sig jag städar eller packar bilen för tippen. Det är lika skönt att klippa gräs som att rensa ogräs, att bara få vara ute.

På söndag är det teateravslutning med första gruppen. Återkommer om det!Landet är alltid bäst!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fredag – say no more…

  1. Ethel skriver:

    Härligt nu när den tiden anländer när man åker till lantstället! Vi kommer att vara på landet hela påskveckan. Det blir premiären för säsongen. Så skönt! Håller med dig om att man njuter vad man än gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *