Varje andetag du tar Рav Ethel Hedstr̦m

Ester, Stefan o Dennis har huvudrollerna i Ethel Hedströms novell, Varje andetag du tar. Kul att den finns som ljudbok. Skräck är genren och jag är nog ganska hårdhudad för jag tyckte inte det blev skräck förrän i slutet då kampen inleddes. Fy tusan säger jag bara. Ska inte avslöja för mycket men den är klart värd att lyssna på.

Det är bra miljöbeskrivningar och Ethel har en bra story. Spänningen byggs upp på ett naturligt sätt.

Jag är ovan att lyssna på böcker och noveller. Vill gärna hålla pappersboken i handen och kunna lägga ifrån mig den om och när jag vill, men den här novellen var ca 25 minuter lång och det var perfekt.

Språket flyter och det är bra beskrivet. Jag ser händelserna och personerna klart och tydligt framför mig. Härligt att få ta del av Ethels alster. Läser eller lyssnar gärna på mer.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Varje andetag du tar – av Ethel Hedström

  1. Ethel skriver:

    Tack Pia! Roligt att du läste min novell och skriver om den här på din blogg. Och att du gillade den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *