Vem är jag?

Ja, det kan man fråga sig. Ellinor och jag tog en snabbfika och pratade lite radio eftersom jag ska vara med i den nya radiokanalen om en och en halv vecka. Man kan ju läsa en del om mig på bloggen men jag har inte skrivit så mycket om min bakgrund. Jag gick beklädnadsteknisk linje på gymnasiet och jobbade sen som ändringssömmerska och ändringsskräddare  8 år. Vill du veta mer får du lyssna på radion.

Man hinner med mycket i sitt liv, både vad det gäller jobb, utbildningar och fritid. Kul att det rör på sig och gör det inte det får man hoppas att man har orken att se till att det rör på sig.

Nu blir det lite matinköp och en kvällspromenad!

Så här såg man ut på den tiden

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vem är jag?

  1. Amanda skriver:

    det lät spännande 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.