Tips

Turnépremiär på onsdag: Nour El Refai på vårturné!

Nu på onsdag har en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker äntligen nypremiär på Rival i Stockholm med sin hyllade föreställning En komisk depression. Därefter följer en omfattande Sverigeturné som avslutas med en extrainsatt föreställning på China Teatern! I En komisk depression briljerar Nour genom att visa på en fullständigt lysande pricksäkerhet och tajming i sin komik och berättarteknik. Hon tar upp olika ämnen med en hög igenkänningsfaktor som får publiken att känna både glädje och ångest samt leder åskådaren genom sina egna erfarenheter och känslor på ett nästan omärkbart sätt. Vårens Sverigeturné pågår till den 9 april. I flera städer finns bara ett fåtal biljetter kvar – boka nu!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *