En föreläsning i arkitektur av Cecilia Björk

Lite suddiga bilder men en desto bättre föreläsning

Hemma igen från ett Zonta-möte där arkitektur stod på scemat

Balkonger, dörrhandtag och burspråk

Sopnedkasten kom från USA, som allt annat förståss

En mycket intressant bok som ska inhandlas. Det finns en hel del fin arkitektur som vi inte ser till vardags. Man blir hemmablind och borde stanna upp och njuta av det som finns. Har du sett vad som finns i din egen stad? När är husen byggda och vad finns det för dekorationer ovanför fönster, portar och i valv? Vissa saker som pryder husen är praktiska andra ”bara” vackra. Och det vore härligt om vi kunde bevara lite av det gamla och vackra. Det borde vi ha mer av!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *