Det var hennes fel – av Kalle Segerbäck

Det är många nya författare man kommer i kontakt med via FB. Det passar mig alldeles utmärkt i och med att jag alltid försöker läsa minst 5 nya författare varje år. Kalle Segerbäck blir således årets första. Jag går från Anheims tegelsten till 286 sidor spänning där jag kastas in i Aron Karlssons liv som självskyddsinstruktör. Lite kul då jag själv jobbar som ordningsvakt i 12 år. Jag känner igen en hel del.

Aron träffar en träningsvillig tjej vid namn Lovisa. Hon tar privatlektioner av honom och utvecklas snabbt. Aron anar snart att det är något i hennes förflutna som är anledningen till hennes ihärdighet.

Efter ett tag försvinner hon och när han äntligen får kontakt med henne igen inleder de ett samarbete för att ta reda på vad som hänt en av Lovisas väninnor. Det är ett högt tempo och när jag väl börjat läsa vill jag inte lägga ifrån mig boken. Jag vill veta hur deras samarbete går och hur upplösningen ska bli. Lovisa är en envis karaktär som det tar tid för Aron att komma under skinnet. Men när han får reda på vad som hänt bestämmer han sig för att stötta henne.

Samarbetet leder dem in i stekaren Daniels liv som Lovisa träffat på jobbet. Hans affärer med att skaffa brudar till mc-gäng håller inte så länge som han önskar.

Kalle Segerbäck har skrivit en bok tidigare, Intervju med en seriemördare. Den blir jag lite nyfiken på. Kul att hitta nya författare som håller måttet, ser fram emot fler böcker av författaren

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det var hennes fel – av Kalle Segerbäck

  1. Amanda skriver:

    gick in och läste om den andra boken på bokus, verkar väldigt spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *