Ikväll hämtar jag julmat

Det ska bli gott och förhoppningsvis får jag lite julfeeling när jag får smaka av Jansson och lite köttbullar. Det är grått och trist ute och att hoppas på en vit jul är ingen ide. Men vi går mot ljusare tider i alla fall och det får vi glädjas över.

Just nu känns det inte som om jag har några skrivartankar men det känns inte viktigt. Julen står för dörren och jag får passa på att ladda batterierna!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ikväll hämtar jag julmat

  1. Anna/notonmusic skriver:

    Vem vet, kanske du får något spännande uppslag när du hämtar julmaten. Nån förgiftad prinskorv som du får se upp med! Vi hämtar vår julmat i morgon, perfekt att bara hämta en låda! Lovar att se upp m prinskorvarna i lådan, vem vet vilka lömska krafter som lurar i hämtlådorna! Kram och God Jul Pia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *