Lucia

När jag gick på högstadiet medverkade jag i skolkören. Den 13 december var en hektisk dag för oss. Vi åkte runt i buss och sjöng för företag och äldreboenden. Sen blev det sång i aulan för alla elever på skolan. En underbar dag i musikens tecken. Följande söndag var vi även i Vingåkers kyrka och sjöng för allmänheten. Även det var fantastiskt kul.

Jag tycker Lucia är en fin tradition och jag hoppas att vi kan bevara den för all framtid. Och att alla får var med. Lucior, stjärngossar, tomtar och pepparkaksgubbar. För visst är det väl för barnen vi gör detta? Och inte för en handfull vuxna som ska ha extrema åsikter. Skärpning!

21Ljust å fint ska det vara!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Lucia

  1. Eva Karlsson skriver:

    Bra sagt, Pia. Alla får vara lucia.

  2. Eva-Lisa skriver:

    Superfin bild! 🙂

  3. Ethel skriver:

    Ja håller med, fräckt foto!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *