Tips

Tommy Körbergs kritikerrosade ”Sjung tills du stupar” gjorde succé och gick för utsålda hus på i Stockholm 2013. I höstas återvände Tommy Körberg till teatern och bildade radarpar med Peter Dalle. Nu är det dags att ta samma föreställning på turné i Sverige. Det är andra gången som de bästa vännerna jobbar ihop. Första samarbetet även det en scenshow ägde rum redan 1989. Då var Peter Dalle en 33-årig skådespelare som precis startat med TV-serien Lorry.

ggggggggggggggggggggggggg

Tommy Körberg var 41 år och precis färdig med Chess i London. Det blir en show i två akter där Tommy Körberg valt ut, samt framför, sina favoritlåtar från sin egen och andras låtskatt. Peter Dalle skriver manus och står på scen. Det blir en show i Körberg och Dalles hjältars anda med rappa texter, sketcher och sång. Missa inte denna unika föreställning, snart i en stad nära dig!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *