Teaterrep

p1030931 Soffgrupp

p1030932Barvagn

Ja, det är ku lite provisoriskt när man repar. Ibland får et colaflaska vara vinflaska och en plastpåse en handväska. Det gäller att ha något att markera med, veta var man ska ställa eller lägga rekvisitan. Och när man ska hämta eller lämna den. Därför är det viktigt att använda både rekvisita och kläder så mycket man kan.

Kannibalteatern repade pjäsen Vernissage igen. Vi har haft ett uppehåll pga förkylningar, jobb och tidsbrist men nu ska vi vara på G igen. Kul. Vi ska repa de 4 första scenerna näst vecka och nöta, nöta, nöta. Att få till en föreställning tar längre tid än man tror, även om det är kort!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *