Nu blev jag sugen…

bbbbbbbbbbbbbbb

Kursen riktar sig till dig som vill lära dig göra fiktion av dina erfarenheter och skriva professionellt. Här får du berättartekniska och dramaturgiska verktyg för att kunna förvandla dina upplevelser och tankar till kortprosa.

Genom läs- och skrivövningar och textsamtal närmar vi oss novellen som konstform. Kursledaren gör dig uppmärksam på stildrag, berättargrepp och skrivteknik.

Kursen inleds innan själva startdatumet med att du skickar ett novellsynopsis till kursledaren. Utifrån ditt synopsis arbetar du fram din novell under veckan. Vid kursens slut har du en färdig novell att skicka för publicering.

Kursledare: Victor Estby, författare, journalist, lektör och bokredaktör. Har gett ut tre ungdomsromaner, publicerat noveller i antologier och har över femton års erfarenhet av skrivarcoachning. Var i tio år redaktör för Situation Sthlm. Kom 2013 ut med dagsverssamlingen ”Versting” och tillsammans med trubaduren Fred Lane med vis- och versskivan ”Rättvisor & Kontroverser”. Har varit redaktör för en rad antologier, romaner, ungdomsböcker och essäsamlingar.

Kostnad: 4 400 kronor. I priset ingår alla måltider samt boende i dubbelrum. Enkelrum kan bokas i mån av tillgång och mot ett tillägg på 200 kr/natt. Ordnar du eget boende blir kurskostnaden 3 250 kronor.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu blev jag sugen…

  1. Ethel skriver:

    Kul! Alltid bra att förkovra sig. Ska du anmäla dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *