Go morron

En vit morgon, i alla fall på hustaken. Inga minusgrader men det ligger på nollan här. Leidy är på dagis och jag är tillbaka på jobbet. Kändes skönt att ha en dag ledigt mitt i veckan. Ni som har det vet inte hur bra ni har det. Idag får jag ta igen lite av det jag missade igår och ikväll ska det filmas på dansen. Ni kan se snuttar av jazzdans sen på DUD:s hemsida. Vi ska ju ha en prova-på-dag torsdag 24 november och då är du som vill börja dansa varmt välkommen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Go morron

 1. Ethel skriver:

  Här var det 3 minusgrader i morse. Inte ofta det är kallare här i Göteborg än hos er. Ska snart ut och träffa en väninna och fika, sen blir det träning ikväll. Behöver koppla av. Blir lite stressad av att jag måste få ihop 1667 ord varje dag. Men det har jag ju valt själv. Hittills har jag hållit takten :-).

  • Pia Widlund skriver:

   Bra Ethel, lite träning rensar hjärnan. Nästa vecka ska jag börja springa igen, törs inte riktigt än pga förkylningen.

 2. Eva-Lisa skriver:

  Här har vi en minusgrad. Snart är vintern här 😮

 3. Mia skriver:

  Här är minus men det där lilla snöstruntet har de tagit bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *