Tips

ttttttttttttttttttttttt

TOTO klara för exklusiv Sverigekonsert sommaren 2017
TOTO kommer till Helsingborg nästa sommar. Det legendariska Los Angeles-bandet gör ett exklusivt stopp i Sverige, när de besöker Sofiero den 2 augusti. TOTO bildades 1977 av ett gäng oerhört skickliga musiker, som var mycket eftertraktade studiomusiker av artister och producenter på amerikanska västkusten. Bandets superhits spelas fortfarande flitigt i radion och de har toppat listor över hela världen med sina låtar.

Dagens TOTO består av Steve Lukather (gitarr), Leland Sklar (bas), Steve Porcaro (keyboards), David Paich (keyboards) samt Joseph Williams (sång) och Shannon Forrest (trummor).

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *