Fredag

Veckorna rullar på i turbofart och nu är det fredag igen. En ledig kväll och då får det bli redigering av boken. Det har varit lite stiltje i veckan men nu är det dags igen. Jag var på landet igår kväll och såg att ett å annat löv behagat falla ner så det kommer nog att bli lite lövkrattning i helgen. Jag har 3 böcker som ligger hemma och väntar på att bli lästa och jag skulle gärna vilja krypa upp i soffan med en filt och läsa ett par timmar. Får se om det kan bli verklighet!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fredag

  1. Eva Karlsson skriver:

    Det låter mysigt med att krypa upp i soffan och läsa något bra. Hoppas du hinner. Trevlig helg, Pia.

  2. Ethel skriver:

    Tänker göra sammalunda! Trevlig helg önskar jag dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *