Vilket gäng jag har

p1030657 Världens goaste jazzdansgrupp

p1030660Här repar vi i DUD:s lokaler

Dud är mitt andra hem, här är jag 4 kvällar i veckan under säsong. Teater och dans blandas i en härlig mix och jag trivs varje sekund. Svett och skitiga skor, blandas med hattar och kulisser. Det är som att få leva sin dröm. Att få chansen att jobba med kultur i Katrineholm är en ynnest och jag stortrivs med det. Och att Annika, Jens, Karin och Anna backar upp på expeditionen är suveränt. Ett stöd jag inte skulle klara mig utan. De fungerar som både administratörer och bollplank.

Nu har jag repat dans i 90 minuter. Svetten lackar och jag ska duscha och äta. Sen ska jag varva ner med en film och sen blir det zzzz….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *