Hösten kommer

Det blir en tur till landet ikväll och det är snart dags att ta in trädgårdsmöblerna. Inte så kul att konstatera att man inte kommer att sitta ute och äta lunch något mer i år, men så är det. Man får mysa till med ljus inomhus istället. Funderar på att köpa lite nya trädgårdsmöbler till nästa säsong men jag har inte hittat några än. Helst av allt skulle jag vilja ha en stor altan med utgång från köket, men det lär nog dröja tror jag. Kollade in lite kul inredning till restauranger och restaurangmöbler på nätet. Det finns en hel del kul som man kan hitta på nätet. Skulle även vilja ha ett jätteparasoll, det gamla är ganska solblekt just nu.

mmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ibland brukar jag bläddra i inredningstidningar och då vill jag göra om hemma. Tyvärr känns det som om jag redan gjort ganska mycket redan nu, men bor man i hus så finns det ju alltid något att hitta på. Både utomhus och inomhus. Om inte annat kan man ju nöja sig med att måla om någonstans. Just nu är det köket som ligger närmast i tur. Har man vedspis så blir det ganska smutsigt runt den vare sig man städar noga eller inte.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *