Tisdag, fylld av teater

Ikväll blir det teater igen med mina ungdomar. Harry Potter och monologer, samt egna pjäser om mobbing. Ska försöka att strukturera upp Potter-pjäsen ikväll. Funderar på att ha de 3 berättarna på scenen hela tiden. Och kanske resten av gänget också, ska prova mig fram ikväll.

Det är det som är så kul med teater, att man kan prova och testa olika saker. Blir det inte bra så gör man om det så det passar och känns rätt. Tänk om hela livet kunde vara som en teater! Sen ska jag fortsätta med lite kläder och rekvisita. Och imorgon måste jag börja måla kulisser till söndagsgruppen. Fullt ös!

P1020717Delar av förra terminens rekvisita!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *