Vet ungefär hur jag ska börja

Har läst igenom feedbacken från lektören och vet nu ungefär hur jag ska starta det stora omarbetet. Kapitlen. Han har noterat några kapitel som kan vara lämpliga att börja med och så får det bli. Det känns som om hösten bjuder in till att börja redigera och jag hoppas att jag håller ut och får till en så bra omarbetning som möjligt. Nån mer därute om redigerar just nu?

Ikväll blir det teater. Pia Olby kommer till oss och pratar om hur viktig rösten är i teatersammanhang. Det spelar ingen roll om du har bra gester och mimik och jobbar fulländat med ditt kroppsspråk om du inte har rösten med oss. Pia har tidigare besökt mina tisdagsgrupper men nu är det dags för måndagsgruppen. Det ser jag fram emot.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vet ungefär hur jag ska börja

  1. Ethel skriver:

    Verkar som om du fått tillbaka energin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *