Tips

Så här har du aldrig sett Danny tidigare. Äntligen är det dags för multiinstrumentalisten, sångaren och dansaren Danny Saucedo att kliva upp på showscenen. Danny, som är högaktuell som en av artisterna i årets säsong av Så mycket bättre.  I år firar han 10 år som artist och står starkare än någonsin, med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig” och ”Det brinner i bröstet”.

ddddddddddddddddddddd

Stolt presenterar vi tillsammans med Danny en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter.  En NUtida show signerad Fredrik ”Benke” Rydman. Det blir energi, musikalitet och mycket dans, i spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Med sig har Danny en 11 man stor ensemble några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tips

  1. Ethel skriver:

    Vad kul att han har fått utvecklas och visa andra sidor! Han är duktig och inte så lite snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *