När läsarna hör av sig

Igår var det en läsare som hörde av sig och undrade när bok nummer 2 kommer. Hon var nyfiken på vad som händer med familjen. Vilken härlig känsla att någon vill veta mer om det man skriver. Det gav mig energi och jag inser att jag måste börja planera in redigeringstillfällen så jag verkligen kommer igång med bok nummer 2, Två kungar i leken.

Jag ska ju egentligen försöka få ihop en novellsamling också så det är bara att spotta i nävarna och köra igång. Nu är kurserna på rull, jag går redan in i fjärde veckan med dom jag startade tidigt och det börjar utkristalliseras vad vi ska göra. Då kan jag börja tänka på det egna skrivandet på ett annat sätt.

På måndag jobbar vuxengruppen i teater på med sina monologer och vi kör vidare med någon improvisationsövning som Kajsa Wallin visade förra veckan. Tisdagsgrupperna börjar iscensätta Harry Potter och den äldsta gruppen jobbar vidare med sina monologer. Torsdagsgruppen i jazzdans dansar vidare och jobbar med 2 olika danser.

Imorgon har jag teaterkursen för barn och vi fick ihop en superbra berättelse av deras fina teckningar som vi ska jobba vidare med. Och imorgon kväll åker jag till Lännäs och fortsätter dansa med gänget där. Även Kannibalteatern har bestämt vilken pjäs vi ska spela och det ser jag verkligen fram emot. Alla avslutningsdatum är satta så även om jag jobbar intensivt under en period så vet jag att jag har tid över för mig själv och kan ladda mina egna batterier!

P1030472 (2)Idag ska det eldas!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på När läsarna hör av sig

  1. Amanda skriver:

    vad kul för dem att sätta upp Harry Potter 😀 Det hade jag älskat när jag va liten 😀
    förstÃ¥r att det känns kul att läsare hör av sig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *