Tiden stannar upp

Igår kväll visste jag inte vad jag skulle göra. Det gick inget bra att springa, jag fick ett oväntat besked om en gammal träningskompis som avlidit och min skräcknovell jag började skriva på gick trögt. Ibland stannar tiden upp. Men idag är det en ny dag!

Solen skiner och jag ska på teater ikväll med en väninna. Återkommer om det! Ska bli kul att se en uppsättning jag aldrig tidigare sett. Jag ska försöka mig på en löprunda på löpbandet idag igen, hoppas det går bättre. Jag har ju semester en vecka och får springa på asfalt ett tag nu.

Helg! Solen skiner! Vad ska ni göra med kommande helg?P1030138Titta in i kameran? Jag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tiden stannar upp

  1. N skriver:

    Vad härligt med sol och teater!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *