Shoppa dig lycklig

Shoppa dig lycklig                                                                                                                              shoppa dig glad                                                                                                                                 strunta i                                                                                                                                                      om du har pengar kvar.

Köp vårens nya                                                                                                                           underbara plagg                                                                                                                               färga håret                                                                                                                                             förläng eller klipp snagg.

Studier har visat                                                                                                                                    att shopping är bra                                                                                                                                är du deprimerad                                                                                                                                 blir du genast gla.

Så sätt igång och handla                                                                                                                      för allt vad du är värd                                                                                                                      unna dig nåt nytt nu                                                                                                                               å köp dig lite flärd.

Jag lyder min egen gamla dikt och köpte träningstoppar och byxor!

P1030378 (2)

P1030377 (2)

P1030376 (2)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Shoppa dig lycklig

  1. Eva-Lisa skriver:

    Haha, det gör du rätt i! 😀

  2. Ethel skriver:

    Just träningskläder har jag svårt att låta bli att köpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *