Det börjar spritta i benen…

Jag kollar i almanackan och ser att det snart är augusti. Ja, visst är det ett tag kvar men den 25 augusti startar jag min vuxengrupp i jazzdans på DUD i Katrineholm och då måste jag ha lite danssteg klara. Jag hittade en härlig gammal låt med bra tempo i häromdagen. Tankarna har redan börjat snurra och blir det regn de närmsta dagarna så är det bara att börja koreografera.

Förr, när jag hade nästan 10 danskurser varje vecka, höll jag på hela semestern och koreograferade och allt var klart in i minsta detalj när terminen började. Nu tar jag det lite pö om pö. Har man grupper så vet man ungefär var de ligger kunskapsmässigt, men om det kommer nya kan det variera. Den stora konsten är att få all att känna att dom utvecklas och det är inte det lättaste alla gånger!

P1010891Snart köööör vi!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Det börjar spritta i benen…

 1. N skriver:

  Ja det är sjukt att det snart är augusti!!

 2. Roligt att dansa! Jag tog danslektioner i flera år, men jag var inte så bra på det där, så jag valde att sluta.
  Kram!

  • Pia Widlund skriver:

   Jag har en vuxengrupp och det är fantastiskt kul, både nybörjare och vana dansare, det är så roligt!

 3. Zizo skriver:

  ååå dans!! coolt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *