HÃ¥ll i sommaren

Nu gäller det att härda ut. Elva månader kvar till nästa semester, puh. Man får glädjas åt att kvällarna fortfarande är ljusa och att solen skiner. Förra året köpte jag en uppblåsbar pool. Det var så dåligt väder att jag aldrig använde den. Vem vill mysa i poolen när det regnar? Inte jag och definitivt inte Leidy heller. Hon undviker till och med vattenpölar.

Men nu känns det som om jag skulle kunna ta och blåsa upp den. Bara för att förlänga sommaren i den mån det går. Eller annars kan man gå in på www.poolbyggarna.se  och få en hel del idéer om hur en riktig pool kan se ut. Inte så tokigt faktiskt. En rund pool kanske, men trappa ner eller en rutschkana. Enorma rosa badringar som man kan vila sin kropp i eller varför inte en luftmadrass? Men tillhörande godis och vattenskål till Leidy förstås.

pooooolHärligt va?

Ja, det finns många sätt att förlänga sommaren på. Ikväll funderar jag på om jag skulle ta mig i kragen och nyttja mina nya fina rosa och turkosa joggingskor. Ett par kilometer skulle inte sitta fel. Det känns alltid skönt att kliva in i duschen när man är svettig och har sprungit. Sen är hjärnan rensad och det är dags för redigering!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *