Schas

Öppnar fönstret för att släppa ut flugan, det blåser till i håret och jag njuter av sommarens dofter så länge de finns. Asplöven vajar bakom vedboden och en geting gör sig påmind. Jag stänger fönstret och går in i köket. Fixar en tacotallrik och häller upp lite saft. Äter sakta, bläddrar i en papperstidning, njuter.

Ser att den populära Saltön, sänds ikväll. Kanske tittar, kanske somnar. Njuter av bara tanken. Ser även att komediserien, Sally, sänds och Ett fall för Vera. Tre chanser att somna till teven alltså. Njuter lite till. Fyller på saft och tar en tugga mat. Leidy kommer in, jag ger henne mat och hon knaprar i sig.

Om en stund sitter jag på verandan i solen med en bok i handen. Kanske läser, kanske inte. Just nu spelar det ingen roll. Tänker på mitt härliga Djulö-gäng, som i solens sken ska spela en föreställning ikväll, 19,00. Imorgon ska jag ta ännu en teatertur. Ingen risk att somna då tror jag. Hoppas jag får mig ett gott skratt.

Känner ingen som helst lust att skriva något just nu. Spelar ingen roll, det kommer. Eftersom det varit lite rörigt i början av sommaren har jag inte kommit ner i varv förrän nu. Känner en enorm tacksamhet över att Leidy finns i min närhet och att solen skiner. Nu ska jag ut på verandan!

P1030201 (2)Myspys!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Schas

  1. Eva Karlsson skriver:

    Jag gillar Vera. Hon är verkligen en intressant karaktär. Nickade till lite då och då men uppfattade ändå handlingen. Perfekt avslutning på fredagskvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *