Motvind – av Buthler & Öhrlund

Dan och Dag fortsätter sitt samarbete med psykopaten Christopher Silfverbielke och hans strapatser. Den här gången blir det lite motvind i seglen för honom, för ovanlighetens skull. Han har tidigare glidit fram på en räkmacka med full plånbok, vackra kvinnor och torr, gratis champagne. Men nu börjar det gnissla i maskineriet. Och tur är väl det. För när han har satt på den femte tjejen börjar det bli en historia som liknar sin själv.

P1030303

Det här är sjunde boken om Christopher, och jag hoppas och tror att den bara blir en eller två till. Materialet och fantasin börjar kännas lite urvattnade. Det finns säkert andra människor att inspireras av och skriva om.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *