Pastasallad & skrivarsnack

P1030290 (2)Jihooo, Anna Helgesson, världens bästa barnboksförfattare kom och åt lunch på landet idag. Och jag fick en present, tack Anna. Det är kul att kunna sitta och prata några timmar i lugn och ro och inte bara svara på snabba blogginlägg och maila. Vi pratade trovärdighet, var och hur det kan brista. Vi pratade feedback, hur man ger och hur man tar det. Hur glad/ledsen man kan bli av bara några ord. Vi pratade lektörer, vad det kostar, vilken nytta det gör och vilka som finns.

Sen åt vi pastasallad, drack kaffe och mumsade på kakor. Jag fick även chansen att visa Anna en del av min värld när vi såg Söderkåkar och hälsade på skådisarna backstage. En mycket bra föreställning, trots en par snabba regnskurar.

Kontakten med andra bloggare är guld värd tycker jag. Att kunna få input och råd är suveränt. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Pastasallad & skrivarsnack

  1. Anna Helgesson skriver:

    Tack Pia! Det var så roligt att träffas ordentligt och prata, det uppskattas verkligen! Att sen både få lunch och teaterbesök blev ren bonus. Klart vi ska ses igen! Stor kram från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *