Tankar om hösten snurrar

Ja, nu är alla terminsavslutningar klara och det blir sommarlov i hjärnan. Åtminstone vad det gäller kurserna. Men snart måste jag börja planera inför hösten. Det gäller både teater och dans.

Vad ska vi hitta på vad det gäller teaterkurserna till exempel. Ska vi improvisera fram något och i så fall vad? Ska det vara helt påhittat eller ska vi basera improvisationerna på något som hänt? Kanske något historiskt?

Vad det gäller dansen måste jag börja tänka på olika låtalternativ. Lugna eller tempo? Artister? Några gamla klassiker eller bara nytt? Det är olika termin för termin vad jag känner för och det är skönt att kunna välja själv. Det håller min kreativitet levande!P1020704

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *