Landet

Sågat, klippt, flyttat trädgårdsplattor och skyfflat grus. Nästa vecka ska det grävas för nytt avlopp, skitkul (!), det kommer säkert att se ut som ett smärre bombnedslag i trädgården även fast grävarna är duktiga. Idag har jag skyfflat undan grus från trädgårdsgången och flttat på plattor där det ska grävas. Jag var osäker på hur mycket jag skulle flytta men jag tror det räcker.

Imorgon vill jag ha sol, tack! Då kommer krattan att gå varm och förhoppningsvis även elden. Sommarvattnet ska på och jag ska såga ner ett par mindre träd. Det är så rogivande på landet, jag har skrivit det förr men jag gör det igen.

Nu ska jag se film, sen kanske jag skriver någon timma, sen blir det zzzzzzzzzzz

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *